Direktør med erfaring fra entreprenørbranchen søges

 

WORMconsult søger for kunde i Trekantsområdet:

Direktør – med erfaring fra entreprenørbranchen – og med flair for nytænkning, godt købmandskab og motiverende ledelse

Vi er

Vi er en velkonsolideret entreprenørvirksomhed i Trekantsområde, der gennem flere år har haft solid vækst. Tiden er nu kommet til at styrke virksomhedens ledelse med en direktør, der kan lede og sikre den fremadrettede vækst.

Din profil

Du har en teknisk uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende. Og du har solid erfaring fra en mellemlederfunktion i entreprenørbranchen, herunder også erfaring med indkøb, salg og indgåelse af kontrakter. Du begår dig glimrende på engelsk.

Du formår at tiltrække, udvikle og samarbejde med dygtige og ambitiøse medarbejdere, og du formår at videreudvikle virksomheden gennem nytænkning og dialog med dine omgivelser. Du tænker strategisk, og i samarbejde med dem omkring dig omsætter du strategien til nye tiltag. Du udviser godt købmandsskab, og er opsøgende og god til at etablere og pleje kontakter til nye og eksisterende kunder og medarbejdere.

Du er sulten efter nye udfordringer, ambitiøs og har let ved at begejstre.

Vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og god løn samt mulighed for medejerskab i en virksomhed med højt til loftet. Ansættelsestidspunktet er 1. september 2018 eller senere.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående, så send os en ansøgning og et CV sammen med relevante papirer. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og anbefaler derfor, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgning og CV med relevante papirer skal sendes til lene@WORMconsult.dk

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte:

Lene Worm på +45 3028 4707 eller pr. mail til lene@WORMconsult.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.