WORMconsult udvider

WORMconsult udvider og er i dag et konsulenthus baseret på et professionelt netværkssamarbejde. Vi er nu fire erfarne konsulenter inden for rekruttering, team- og ledelsesudvikling samt outplacement: Mariann Sauer, Marie Lück Søfelt, Tine Hessner og Lene Worm. Herudover har vi tilknyttet  Annelise Dittmer til at styre alt det administrative, herunder også GDPR og vores nye website, digital markedsføring, udsendelse af nyhedsbreve mv.

Vores website www.WORMconsult.dk er samtidig blevet videreudviklet, bl.a. kan vi nu tilbyde vores Outplacement kandidater eksklusiv adgang via Login til et Outplacement Forum med materiale til download og print som supplement til vores Outplacement forløb, hvor fortrolige en-til-en samtaler med kompetente og nærværende rådgivere udgør kernen.

Lyder det interessant, står du med personalemæssige, ledelsesmæssige eller organisatoriske udfordringer, som du ønsker hjælp til, så kontakt os på email adressen lene@WORMconsult.dk eller ring +45 3028 4707. Og lad os evt. holde et uforpligtende møde.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kærlige hilsener,

Lene Worm, WORMconsult

1 thoughts on “WORMconsult udvider

Skriv et svar